Workshop Kleur- en stijladvies

Bijzonder de deur uit met Blend-Inn

Workshop kleur- en stijladvies

Zin in een leuke kleur- en stijladvies workshop met vrienden, familie of collega’s? Op zoek naar een teambuilding voor jouw organisatie? Heb je een job waarin jouw kleding jou moet vertegenwoordigen? Dan moet je zeker kiezen voor deze workshop! 

Ook online mogelijk met een maximum van 8 deelnemers!

Voor wie? 

Particulieren

Onze workshop kleur- en stijladvies is voor elke groep tot maximum 6 personen geschikt. Ontdek hoe vrienden, familie,… jou zien, welke kleuren je doen stralen, hoe je jouw imago nog meer kan benadrukken door middel van het dragen van de correcte kledij en nog veel meer!

Bedrijven

Blend-Inn biedt de workshop kleur- en stijladvies aan voor groepen van maximum 20 personen. Ontdek hoe collega’s jou zien, hoe je jouw imago kan benadrukken met de correcte kledij en nog veel meer! Ideaal dus voor een leuke teambuilding!

Ben je lid van een vrouwenbeweging en zoek je een originele activiteit? Dan is deze workshop ook zeker iets voor jullie.

Hoe gaat een workshop kleur- en stijladvies in zijn werk?

In onze workshop ontvang je kleur- stijl- en imagoadvies en leer je meer over jouw persoonlijke uitstraling. Je ontdekt wie je bent, wat je uitstraalt en welke kleding bij jou past. Je ontdekt hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Om kleur-, stijl- en imagoadvies te voorzien maakt Blend-Inn gebruik van het “Imago Spel”. Het is een interactief spel waarbij je uitgedaagd wordt om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over jouw huidig en gewenst imago.

Je krijgt gedurende het spel een antwoord, tips en nieuwe inzichten op imagovragen zoals:

  • Hoe ga ik gekleed naar mijn werk?
  • Hoe kom ik minder verlegen over?
  • Hoe versterk ik mijn zelfvertrouwen en mijn zichtbaarheid?
  • Hoe kan ik mijn communicatie kracht bijzetten?
  • Welke kledingstijl past bij me?
  • Wat straal ik uit met mijn bril?
  • Hoe kan ik zelf focus behouden?
  • Hoe kom ik uitnodigend over?

Na deze workshop heb je nieuwe inzichten gekregen, ontdek je welke elementen een rol spelen bij jouw imago, hoe anderen naar jou kijken, welke stijl bij jou past, welke kledij je kan dragen om jouw imago te laten stralen en nog veel meer.

Interesse?

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.

Ons aanbod

Wat kost een workshop kleur- en stijladvies?

Workshop: 3,5u - € 115 incl. btw/persoon
Online Workshop: 1,5u - €10 incl. btw/persoon

Workshop kleur- en stijladvies als cadeau?

Wil je een leuke ervaring delen met andere? Wil je andere warm maken van de leuke ervaring die jij hebt ervaren? Doe een workshop kleur- en stijladvies cadeau! Neem contact op!

Workshop kleur- en stijladvies combineren?

Heb je zin in meer? Combineer dan onze workshop kleur- en stijladvies met een garderobecheck of een personal shopping! Wens je net dat tikkeltje extra? Ook bij Blend-Inn kan je terecht voor een totale make-over. Hierbij ga je langs de kapper, de make-up artist en onze kleur- en imagoconsulente.

referenties

4.5/5
Heel inspirerend, heel verrassend en heel leerzaam, bedankt! Ik ga zeker met de tips aan de slag.
Daniela Stircea
4.5/5
Enthousiast! Het was een hele leerzame en super gebrachte avond. ❤️ Je bent echt heel goed in positieve en eerlijke feedback geven. Je benadrukt heel fijn de sociale kant, wat zeker ook heel belangrijk is voor het totaal pakket.
Paola Koenders
Scroll naar boven

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Kies een cadeaubon van Blend-Inn!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.