Personal Shopping

Bijzonder de deur uit met Blend-Inn

Personal Shopping met Blend-Inn?

Is jouw garderobe aan vernieuwing toe maar weet je niet welke kleuren of kledingstijl bij jou past? Of wil je graag gekleed worden door een professionele styliste? Dan is een personal shopping zeker iets voor jou!

Voor wie?

Particulieren

Personal shopping kan bij Blend-Inn zowel individueel als samen met jouw vrienden, familie, collega’s. Het is bedoeld voor iedereen die zijn zelfvertrouwen een nieuwe boost wil geven en opnieuw wil stralen!

Bedrijven

Heb je een kledingwinkel of boetiek en wens je op de drukke momenten ondersteuning van onze styliste?

Je kan onze styliste inhuren gedurende minimum 3 uur voor een colourtelling @ the store. Zij zal jullie ondersteunen in de winkel en jullie klanten voorzien van kleur- stijl- en imagoadvies.

Hoe gaat een personal shopping in zijn werk?

De focus bij een personal shopping start bij Blend-Inn vanuit het innerlijke. Wat is jouw drijfveer? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat wil je uitstralen met jouw kledij.

Gedurende twee uur gaan we samen op zoek naar jouw ultieme outfit. Samen schuimen we winkels af, winkels waar je misschien nooit een voet hebt binnen gezet. Het doel van onze styliste is jou opnieuw doen stralen. 

Na een personal shopping heb je inzicht in hoe je efficiënt kan shoppen, wat de juiste kleuren en stijl zijn die bij jouw passen. Hoe je nieuwe combinaties kan maken en ontdek je welk effect de juiste kleur en stijl heeft op jouw uitstraling.

Miskopen behoren tot het verleden! Blend-Inn laat je opnieuw stralen en jouw zelfvertrouwen krijgt een boost.

Interesse?

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.

Ons aanbod

Wat kost een personal shopping?

Personal Shopping: 2u - € 121 incl. btw
Colourtelling @ the store: 3u - € 160 excl. btw

Personal shopping als cadeau?

Op zoek naar een origineel cadeau voor jouw vrienden, familie of collega’s? Geef hen een personal shopping cadeau! Geef hen ook de kans om te stralen! Neem contact op!

Personal shopping combineren?

Heb je nieuwe leuke kledingsetjes ontdekt maar wil je jouw garderobe ook onder handen nemen? Combineer personal shopping met onze garderobecheck. Wens je net dat tikkeltje extra? Ook bij Blend-Inn kan je terecht voor een totale make-over. Hierbij ga je langs de kapper, de make-up artist en onze kleur- en imagoconsulente.

referenties

5/5
Ik vond het geweldig om te gaan personal shoppen, Shalini heeft me kleding aangereikt die ik zelf nooit zou gepast hebben, laat staan gekocht . Ze heeft me doen inzien dat ik mijn accent op mijn benen moet leggen ipv bovenaan, tot nu toe altijd andersom gedaan. Welke snit van broek is me nu ook duidelijk , zeker met mijn gestalte. Ik vond het een super leuke namiddag, een ervaring op zich en zou het iedereen aanraden. ❤️
Davina Vervoort
4.7/5
Ik droeg altijd zwart maar wilde heel graag kleur dragen en toch in mijn eigen stijl. Als het om kleur in het interieur gaat, geen probleem maar voor mezelf? Shalini Groffy van Blend-Inn zette me op de goede weg. Ik vind het ook heel fijn om bewust bezig te zijn met mijn uitstraling. Kleur speelt daar een heel belangrijke rol in. Een aanrader!
Ann Vriens
Scroll naar boven

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Kies een cadeaubon van Blend-Inn!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.