Kleuranalyse - Persoonlijk krachtkleur Rapport

Bijzonder de deur uit met Blend-Inn

Kleuranalyse

Kleuren vertellen ons veel, veel meer dan sommigen onder ons realiseren. Kleur kan je stemming beïnvloeden. Wat je kan zeggen met kleur, welke uitstraling je met kleur weergeeft wordt duidelijk met de kleuranalyse van Blend-Inn. 

Hoe gaat een kleuranalyse in zijn werk?

Blend-Inn hanteert hier de kleurentheorie van www.persoonlijkekracht.nl. Op basis van deze kleuranalyse gaan we op zoek naar jouw powerkleuren en ontdek je welke kleuren jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten kunnen versterken.

Blend-Inn onderscheidt zich hiermee van de concurrentie door niet te werken met het winter-, zomer-, herfst- of lentetype.

Onze kleuranalyse vertrekt vanuit het innerlijke. Wat drijft jou? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat wil je uitstralen? Op basis daarvan worden jouw powerkleuren bepaald en ontvang je de gewenste kleuranalyse in de vorm van een persoonlijk krachtkleur rapport.

Een kleuranalyse bij Blend-Inn start met een online vragenlijst bestaande uit een 40-tal meerkeuzevragen om jou te leren kennen. Enkele voorbeelden:

  • Wat vind je belangrijk?
  • Wat typeert jou het meest?
  • Wat zijn jouw favoriete kleuren?

Vanuit deze vragenlijst wordt het persoonlijk krachtkleur rapport gevormd. Dit rapport zal jouw toekomstige leidraad zijn in het maken van kleur- en stijlkeuzes tijdens het shoppen.

Alle persoonlijke krachtkleur rapporten gaan gepaard met een garderobechek. Op die manier zet je samen met onze styliste de theorie om in de praktijk zodat je zelfverzekerd van start kan gaan.   

Je hebt de keuze uit drie verschillende persoonlijke krachtkleur rapporten welke allen vooraf gaan aan de online test.

Verschillende Krachtkleur Rapporten

Persoonlijke krachtkleur analyse: Verlangens 

In deze kleuranalyse ontdek je wat je het allerliefste wenst te bereiken. In combinatie met jouw verlangens ontdek je jouw 2 grootste krachtkleuren en balanskleur. Jouw krachtkleur is jouw allergrootste kracht, dat wat jij moeiteloos doet en wat voor jou vanzelfsprekend is. Aanvullend op jouw sleutel tot succes is jouw balanskleur, zoals de naam het zelf zegt zorgt deze voor balans. De balanskleur ondersteund de ontwikkeling van de beste versie van jezelf.

Knipsel-Powertype

Interesse?

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.

De kleuren van verlangens vertalen zich als volgt:

  • Jouw kleur van succes: wat wil jij het allerliefste bereiken
  • Jouw kleur van geluk: wat wil jij het liefste betekenen voor jezelf en voor anderen
  • Beste versie van jezelf: wie zou je willen zijn (wie je nu al bent)
  • Beste versie in balans: prioriteit om mee te starten

Aangezien je een tal van informatie ontvangt volgen er twee opvolgingsgesprekken om na te gaan hoe je de kleuranalyse hebt ervaren, of jouw kleuren van verlangens, krachtkleur en balanskleur reeds effect op jouw hebben gehad, hoe anderen deze kleuren hebben ervaren, …

Persoonlijke krachtkleur analyse: Blauwdruk voor succes en geluk  

In deze kleuranalyse ontvang je jouw kleuren van verlangens met als uitbreiding jouw blauwdruk. De blauwdruk geeft jouw 3 extra krachten weer in de vorm van een kleur. Deze kleuranalyse resulteert zich in een kleurpersoonlijkheid met unieke kwaliteiten, uitdagingen en jouw diepste drijfveren. Het geeft weer wat jouw powerkleuren voor andere mensen betekenen en hoe jij het verschil kan maken met jouw powerkleuren. Kortom jouw blauwdruk voor succes en geluk.

Persoonlijke krachtkleur analyse: Impact

Om krachtig jouw imago uit te stralen ontdek je in deze uitgebreidste kleuranalyse hoe je jouw impact kan versterken. Het start met het weten en waarderen wie je bent en wat jou uniek maakt. Zo brengen we jouw unieke kracht, kwaliteiten en drijfveren in beeld.

Naast de kleuren van verlangens en de blauwdruk ontdek je meer over jouw persoonlijke communicatie- en leiderschapsstijl, ontvang je tips hoe je jouw imago kracht kan geven door middel van het gebruik van de juiste kleuren, accessoires, haarsnit,…

Aangezien je jouw impact dient te versterken in de praktijk ontvang je van onze styliste een werkboek waarin je jouw ervaringen kan noteren door middel van zelfreflectie.

Met dit rapport heb je een complete leidraad omtrent jouw styling en het vertegenwoordigen van jouw imago.

Conclusie

Door middel van de persoonlijke krachtkleur analyse heb je inzicht gekregen in wat jou uniek maakt, wat jou drijft en wat jouw allergrootste kwaliteiten zijn. De kleuranalyse zorgt voor de verbinding van jouw innerlijk en uiterlijk en helpt je om jouw verlangens en jouw imago naar buiten te brengen. Hoe meer je gaat stralen in jouw krachtkleuren hoe meer je het leven gaat leiden dat je echt wil!

Ons aanbod

Wat kost een kleuranalyse?

Kleuranalyse 1: Verlangens 3u - € 178 incl. btw
Kleuranalyse 2: Blauwdruk 4u - € 239 incl. btw
Kleuranalyse 3: Impact 6u - € 360 incl. btw


Tip! Ben je een ondernemer dan kan je deze kleuranalyse als marketingkost inbrengen!

Een kleuranalyse als cadeau?

Heb je van deze unieke ervaring genoten en wens je familie, vrienden, collega’s,… deze unieke ervaring te laten beleven? Doe een kleuranalyse cadeau! Neem contact op!

Een kleuranalyse combineren?

Heb je zin in meer? Combineer dan onze kleuranalyse met een personal shopping. Wens je net dat tikkeltje extra? Ook bij Blend-Inn kan je terecht voor een totale make-over. Hierbij ga je langs de kapper, de make-up artist en onze kleur- en imagoconsulente.

referenties

5/5
Wat was het een fantastische ervaring! Eerst en vooral leer je jezelf beter kennen. Door middel van mijn powertype kleuren kan ik uitstralen wie ik echt wil zijn! Nooit gedacht dat kleuren zo veel betekenis hadden. Super leuk met de “hartjes” die je ontvangt. Heel makkelijk om mee te nemen tijdens het shoppen. Shalini is een topvrouw met een prachtige persoonlijkheid! Ik kan het powertype rapport alleen maar aanraden!
Dorien Vleugels
4.5/5
Het voelt alsof ik eindelijk een oplossing heb voor iets waar ik mee vastzat. Bedankt Shalini Groffy van Blend-Inn, om me bijzonder te laten voelen, om mijn vriendinnetje te zijn, dat ik mee mag plukken van de energie die jij uitstraalt.
Kelly Buntinx
Scroll naar boven

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Kies een cadeaubon van Blend-Inn!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.